Billig bioethanol leveret til døren

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Billig bioethanol leveret til døren

Billig bioethanol skal også være af en god kvalitet. Går man på kompromis med valg af bioethanol kan man få ondt i hovedet og en dårlig lugt i rummet under afbrænding.

Er du en lykkelig ejer af en biopejs er du formentlig ofte på jagt efter billig bioethanol. Hos bioethanol.dk får du en oversigt over priser på bioethanol. Måske du slet ikke har investeret i en biopejs endnu og derfor slet ikke har brug for bioethanol, men så kan du her få en smagsprøve på hvad det koster, at erhverve sig bioethanol.

Priser på bioethanol online

Hos bioethanol.dk har vi fokuseret på, at sammenligne priser på bioethanol ved køb online. I vores sammenligning er der taget højde for pris per liter, leveringstid og ikke mindst prisen for selve leveringen. Enkelte webshops har ladet fragtprisen indgå i deres priser på bioethanol og andre har ladet den komme på til sidst i købsprocessen. Hos bioethanol.dk har vi gennemskuet de danske webshops og fundet det bedste køb til dig.

Synes du, at bioethanol er dyrt?

Prisen op bioethanol er faldet drastisk siden den nu populære brandvæske i tidernes morgen kom frem i medierne første gang. Sammenligner man køb af bioethanol med køb af brænde vil man hurtigt opleve, at prisen er tæt på den samme.

Priser på bioethanol kan afhænge af flere faktorer. På nuværende tidspunkt er bioethanol ikke en brandvæske, som anvendes til meget andet end brændstof i biopejse. Der er dog ingen tvivl om, at prisen på bioethanol fremadrettet vil falde drastisk. Hvorvidt bioethanol bliver fremtidens brændstof til biler eller om vi finder andre metoder hvorpå brandvæsken kan anvendes må tiden vise. Der er dog ingen tvivl om, at bioethanol er en bæredygtig brændvæske, som forhåbentlig kan erstatte f.eks. olie engang i fremtiden.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 2. december 2019.

Du vil måske også læse om...

Bioethanol og sod

Bioethanol og sod

af Christoffer Steenbeck
Soder bioethanol ved afbrænding i en biopejs? Det er et ofte stillet spørgsmål og en overvejelse de fleste gør sig.