Billig bioethanol leveret til døren

Billig bioethanol skal også være af en god kvalitet. Går man på kompromis med valg af bioethanol kan man få ondt i hovedet og en dårlig lugt i rummet under afbrænding.

Billig bioethanol leveret til døren

🥇Dagens tilbud på bioethanol

ignoRa bioethanol 36 x 1 liter

"Kreta elpejs er en utrolig flot pejs. Dens dimensioner er i absolut topklasse og giver et boost til alle rum den placeres i. Pejsen fås i flere varianter og kan således tilpasses de flestes..."

995 kr.

Er du en lykkelig ejer af en biopejs er du formentlig ofte på jagt efter billig bioethanol. Hos bioethanol.dk får du en oversigt over priser på bioethanol. Måske du slet ikke har investeret i en biopejs endnu og derfor slet ikke har brug for bioethanol, men så kan du her få en smagsprøve på hvad det koster, at erhverve sig bioethanol.

Priser på bioethanol online

Hos bioethanol.dk har vi fokuseret på, at sammenligne priser på bioethanol ved køb online. I vores sammenligning er der taget højde for pris per liter, leveringstid og ikke mindst prisen for selve leveringen. Enkelte webshops har ladet fragtprisen indgå i deres priser på bioethanol og andre har ladet den komme på til sidst i købsprocessen. Hos bioethanol.dk har vi gennemskuet de danske webshops og fundet det bedste køb til dig.

Synes du, at bioethanol er dyrt?

Prisen op bioethanol er faldet drastisk siden den nu populære brandvæske i tidernes morgen kom frem i medierne første gang. Sammenligner man køb af bioethanol med køb af brænde vil man hurtigt opleve, at prisen er tæt på den samme.

Priser på bioethanol kan afhænge af flere faktorer. På nuværende tidspunkt er bioethanol ikke en brandvæske, som anvendes til meget andet end brændstof i biopejse. Der er dog ingen tvivl om, at prisen på bioethanol fremadrettet vil falde drastisk. Hvorvidt bioethanol bliver fremtidens brændstof til biler eller om vi finder andre metoder hvorpå brandvæsken kan anvendes må tiden vise. Der er dog ingen tvivl om, at bioethanol er en bæredygtig brændvæske, som forhåbentlig kan erstatte f.eks. olie engang i fremtiden.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 2. december 2019.

Du vil måske også læse om...

Bedste Biopejs til Væg 2020: Find den bedste væghængte biopejs her!

Bedste Biopejs til Væg 2020: Find den bedste væghængte biopejs her!

af Aleksander, skribent
En biopejs til væg er den nemme og hurtige vej til et ‘bålsted i stuen’, der med sine rigtige flammer både varmer...
Biopejs i lejlighed, sådan finder du den bedste pejs!

Biopejs i lejlighed, sådan finder du den bedste pejs!

af Aleksander, skribent
Kan det lade sig gøre og have en biopejs i lejlighed? Det korte og åbenlyse svar er ja, du kan sagtens have en...
Bedste Bålfad 2020: Det skal du vide inden køb!

Bedste Bålfad 2020: Det skal du vide inden køb!

af Aleksander, skribent
Det bedste bålfad til de lange og lune sommeraftener, kan være prikken over i’et, der sætter den perfekte stemning....